Teresa Cunillera lliura 360.000 mascaretes a Creu Roja, Càritas i COCARMI per distribuir entre els col•lectius més vulnerables

Teresa Cunillera lliura 360.000 mascaretes a Creu Roja, Càritas i COCARMI per distribuir entre els col•lectius més vulnerables

23/09/2020

Les mascaretes formen part d’un lot de 2’5 milions d’unitats que ha enviat el Govern d’Espanya per donar suport als ajuntaments i a les entitats socials coincidint amb l’inici del curs escolar


  •  La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha volgut destacar que “el Govern d’Espanya ha fet un esforç ingent durant la pandèmia per tal d’estar al costat de les persones més vulnerables”

La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha lliurat aquest dimecres 360.000 mascaretes a les entitats socials perquè les distribueixin als col·lectius més vulnerables. En concret, ha entregat 120.000 unitats a Creu Roja, 120.000 unitats a Caritas i 120.000 a COCARMI, entitat que aglutina les associacions i entitats que treballen el sector de la discapacitat. Aquestes mascaretes foment part d’un lot de 2’5 milions d’unitats proporcionat pel Govern d’Espanya a Catalunya per donar suport a les entitats socials coincidint amb l’inici del curs escolar.

Teresa Cunillera ha agraït la tasca de les entitats socials i ha volgut destacar que “el Govern d’Espanya ha fet un esforç ingent durant la pandèmia per tal d’estar al costat de les persones vulnerables”. La delegada del Govern ha afegit “que la voluntat del Govern és seguir estant al seu costat, com demostra aquesta nova entrega de material”.

Les 360.000 mascaretes han estat recollides per Josep Quitet, president de Creu Roja a Catalunya i Lídia Lanuza, presidenta provincial de la Creu Roja a Barcelona, Albert Alberich, director de la Fundació Formació i Treball (CARITAS) i David Bernardo, de COCARMI.

Totes aquestes mascaretes seran distribuïdes per les tres entitats a les persones més vulnerables de la província de Barcelona i amb les que mantenen relació als diferents punts del territori.

Des de que va començar la epidèmia de la Covid-19 el Govern d’Espanya ja ha entregat prop d’1 milió de mascaretes per distribuir entre les persones més vulnerables de la província de Barcelona.