Delegat del Govern a Catalunya

Enric Millo i Rocher

Enric Millo i Rocher

L'Administració ha de ser transparent, moderna, àgil, propera i al servei de les persones, de manera que els ciutadans ens percebin com el que som: part de la solució. Tal i com em vaig comprometre quan vaig prendre possessió del càrrec, treballo intensament per apropar la Delegació del Govern a tota la societat catalana, perquè aquesta casa sigui un lloc de trobada on dialogar i unir esforços amb l'objectiu de construir, tots junts, una societat millor, més cohesionada. Catalunya és plural i diversa i des del diàleg, la lleialtat institucional i la confiança, les institucions estem obligades a entendre'ns en benefici dels catalans i del conjunt dels espanyols.

Enric Millo i Rocher

Delegat del Govern a Catalunya

Enric Millo i Rocher va néixer a Terrassa el 24 de novembre de 1960. Casat i pare de tres fills, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB, amb especialitat en Economia d'Empresa.

Ha estat portaveu del Grup Parlamentari del Partit Popular des de 2010 fins a la seva presa de possessió com a Delegat del Govern a Catalunya i ponent de la Comissió d'Economia, Finances i Pressupost de la Generalitat.

Entre 1991 i 1995 va ser Delegat territorial de la Conselleria de Treball del Govern de la Generalitat a Girona. En els últims anys, ha estat portaveu d'Economia i Pressupostos al Parlament (2010-2016), portaveu de les comissions d'Indústria, Ocupació i Empresa (2010-2016) i president de la comissió parlamentària d'Estudi sobre l'Ocupació (2013- 2015).

DELEGACIÓ DEL GOVERN A LA COMUNITAT AUTÒNOMA DE CATALUNYA

Calle Mallorca, 278
08037 - Barcelona
Telèfons:
  • 93 520 90 00
Faxos:
  • 93 520 94 13